Onze visie op privacy

Berengroep en privacy

Bij Berengroep vertellen we graag verhalen. Echte verhalen, gebaseerd op echte ervaringen. Wij laten ook graag zien wie de mensen achter de verhalen zijn. Soms met een foto, altijd met een naam. Voordat we dat doen, vragen we hiervoor altijd toestemming. Mocht er een moment komen dat je jouw gegeven toch niet meer openbaar wilt hebben, laat het ons dan weten. Dan zullen we zorgen dat je gegevens waar mogelijk van onze media verwijderd worden.

Denk zelf goed na over wat je wel en niet wilt. Wij kunnen dat niet voor je beslissen. Het is ontzettend leuk om een mooi verhaal te delen op één van onze websites. De verspreiding gaat vaak razendsnel, omdat ook via social media kanalen links worden gedeeld. Onthoud goed dat wij later wel bepaalde dingen uit een bericht kunnen verwijderen, maar dat we niet kunnen garanderen dat het nergens meer terug te vinden is. En staan jouw naam en foto in een artikel dat we publiceren in ons magazine Gezond Gehoor, dan kunnen we het blad na publicatie niet terughalen.

Wat kunnen we wel garanderen. Wanneer we jou benaderen voor een verhaal, zullen we dat nooit publiceren zonder jouw toestemming. Pas als jij je kunt vinden in de tekst, zullen we het plaatsen. We zullen het nooit plaatsen op andere kanalen dan we vooraf hebben afgesproken. Willen we dat wel graag, dan zullen we je daar eerst toestemming voor vragen.

Wat zullen we nooit doen. De gegevens die we uitwisselen om met elkaar contact te kunnen hebben over jouw verhaal, zullen we nooit zonder jouw toestemming aan anderen geven. Sterker nog, als we jouw gegevens niet meer nodig hebben, dan zullen we ze uit onze systemen (mail, telefoon, administratie) verwijderen.

Wij werken alleen samen met partijen die we vertrouwen. We selecteren onze samenwerkingspartners zorgvuldig. Daarbij letten we op de manier waarop systemen beveiligd zijn en werkzaamheden worden uitgevoerd. Dat geeft ons de zekerheid dat ook als wij even buiten beeld zijn, er zorgvuldig en veilig met gegevens wordt omgegaan.

Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met gegevens wordt omgegaan. Dat geldt voor wat hierboven is beschreven maar ook voor de gegevens die nodig zijn om onze diensten te kunnen uitvoeren. Hoe we dat vormgeven, kun je lezen in de privacyverklaringen van verschillende producten en diensten van Berengroep. Heb je hier vragen over, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees hier het privacybeleid van Berengroep