'Succes Generation' interviewt Pascal Ursinus over de kansen van een beperking


pascal-ursinus-470x260.jpg

Eind mei schoof het online platform Succes Generation aan tafel bij Berengroep. Succes Generation reist stad en land af, op zoek naar inspirerende verhalen van mensen die het beste uit zichzelf halen. Al snel sprong Pascal op van zijn stoel en trapte het gesprek af met één van zijn wijze lessen: 'Creëer omstandigheden waarin jij het beste tot je recht komt'.

Pascal is samen met zijn zus Karin eigenaar van Berengroep, een jong, ambitieus en bevlogen (marketing)projectbureau in Bilthoven. 7 jaar geleden legden ze met z'n tweeën de fundering voor wat nu uit is geroeid tot een vitaal en succesvol bedrijf, bestaande uit twintig gedreven professionals.

Maak van je beperking je kracht
Pascal is slechthorend, maar in plaats van dit te gebruiken als excuus om achter de geraniums te zitten, werd hij communicatieprofessional. 'Maak van je beperking je kracht' is het motto en de koers waar hij elke dag op vaart. Niet geheel toevallig heeft Berengroep een unieke propositie in de zorg- en welzijnssector. 'Hier liggen onze wortels en voelen wij ons thuis'.  

Succes Generation vroeg Pascal het hemd van zijn lijf over zijn fysieke beperking, kansen en ondernemen. 'Het werd een boeiend gesprek met een ondernemer die bruist van de energie, ideeën en enthousiasme. Een gesprek dat uiteindelijk helemaal niet ging over gehandicapt zijn, maar over het “product gehoor” dat centraal staat in de dienstverlening van een succesvol ondernemer,' aldus Roy van den Anker van Succes Generation.

Laat je inspireren door vier wijze lessen en lees het artikel  'Van je beperking een kans maken' op de website van Succes Generation.