Jubileumnummer Gezond Gehoor


GG2014-01_250.jpg

Het is feest! Vandaag verschijnt het 10e nummer van Gezond Gehoor. Het jublileumnummer is in een nieuw jasje gestoken. Naast een nieuwe layout bevat het nummer ook een aantal nieuwe rubrieken.

'In april 2011 was het zover,' vertelt hoofdredacteur Daphne Hilhorst trots in haar voorwoord. 'Na veel brainstorms over de inhoud en vormgeving van het magazine, diverse uitgebreide interviews en fotosessies met enthousiaste mensen, de zoektocht naar informatie voor de achtergrondartikelen, het schaven en nogmaals schaven aan de teksten, de beelden en vormgeving, lag daar de eerste Gezond Gehoor. Wat was het geweldig om dat eerste nummer in handen te hebben! Nadat we het magazine al die maanden op het beeldscherm hadden zien groeien, konden we het magazine nu echt vasthouden, eraan ruiken, het doorbladeren en het trots laten zien aan anderen.'

'Inmiddels zijn we drie jaar verder. In de afgelopen negen nummers hebben we veel informatie gegeven over hoe je je gehoor gezond kunt houden. En we hebben ook laten zien dat als je al minder goed hoort of een ander hoorprobleem hebt, dat je daar heel prettig mee kunt leven. We hebben veel inspirerende mensen leren kennen die hun verhaal graag wilden delen. En na negen nummers wisten we dat er nog veel meer over deze onderwerpen te vertellen is en dat we graag nog meer verhalen met u delen.'

'Nu heeft u ons jubileumnummer in handen: nummer 10. Een bijzondere editie. Zoals u ziet, heeft Gezond Gehoor een nieuw jasje gekregen. Een nieuwe stijl, met nieuwe kleuren en rondere vormen. De warmere en meer persoonlijkere stijl komt ook terug in de inhoud. We hebben nog meer ruimte voor persoonlijke verhalen van mensen met en zonder hoorbeperking. Want gezondheid is niet altijd iets medisch. Gezondheid is voor ons ook lekker in je vel zitten. En dat doen we nu zeker met Gezond Gehoor. Ons nieuwe jasje zit ons als gegoten!'

Nieuwsgierig? Blader door een aantal pagina's van het nieuwste nummer.


Gezond Gehoor
Gezond Gehoor is een magazine boordevol informatie over geluid, gehoor en gehoorproblemen in relatie tot gezondheid en welzijn. Een magazine met verhalen over hoe mensen geluid beleven, maar ook met aandacht voor technologische ontwikkelingen en wetgeving. Gezond Gehoor heeft enerzijds te maken met je gehoor gezond houden. En mocht je minder goed kunnen horen of een ander hoorprobleem hebben, dan bevat het magazine informatie en inspirerende verhalen om hier zo prettig en optimaal mogelijk mee te leven. Gezondheid hoef je niet altijd als iets medisch te beschouwen. Gezondheid is ook lekker in je vel zitten. Dat vinden wij een gezond gehoor.

U kunt Gezond Gehoor vinden op de leestafel van de audicien, de kno-arts, bij audiologische centra en op cluster 2 scholen, maar ook bij de huisarts. Gezond Gehoor thuis ontvangen? Neem dan nu een abonnement.